Proeverij en rondleiding


Image

Onder het genot van een Raar Saint Remi wijn starten wij in onze gewelfde wijnkelder met een korte presentatie over het ontstaan van wijngoed Raar Saint Remi. Vervolgens leiden wij u rond in onze wijngaard, bezoeken we de wijnschuur met daaronder de vinificatiekelder en haar RVS vaten en barriques.

Daarna is het tijd voor de wijnproef waar de diverse Raar Saint Remi wijnen onder het genot van een hapje geproefd kunnen worden.

Onze proeverijen worden op afspraak georganiseerd geheel naar uw wens.

Wijn
kelder

Onder het genot van een Raar Saint Remi wijn wordt u in onze gewelfde wijnkelder ontvangen en krijgt u een korte presentatie over het ontstaan van ons wijngoed.

Wijn
gaard

Lopend door onze wijngaard vertellen wij u over de keuze van de druivenrassen, hun voor- en nadelen in ons klimaat en de wijze waarop wij onze wijnstokken verzorgen.

Wijn
schuur

Onder de wijnschuur is de vinificatiekelder met de RVS vaten en barriques. Onder het genot van een wijntje geven we uitleg over de werkzaamheden gedurende een jaar.

Wijn
proef

Nadat we het ontstaan hebben toegelicht en het proces hebben laten zien kan er geproefd worden. Tijdens de wijnproef worden er kleine hapjes geserveerd.

Wijnproeflokaal

Wij beschikken over een wijnproeflokaal voor groepen tot 14 personen. Grotere groepen ontvangen wij in onze wijnkelders tussen de flessen en de barriques.

Proeverij naar uw wens

Proeverijen

Proeverijen zijn altijd besloten en uitsluitend op aanvraag mogelijk. Het minimaal aantal personen is 10. Deze groep van minimaal 10 personen dient door uzelf samengesteld te worden. Wij zijn van mening dat mooie wijn en goed eten een ideaal huwelijk vormen. Daarom bieden wij voor grote en kleine groepen diverse arrangementen aan. Bij de wijnproef zitten een aantal kleine hapjes inbegrepen. Wij bieden ook de mogelijkheid om een passend gerecht in amusevorm per wijn te nemen. Wil men grotere gerechten bij de wijnen dan is dit ook mogelijk. Wij serveren dan een geheel menu.

Zie hiernaast de verschillende opties in proeverijen. Prijzen zijn berekend per persoon.

Wijnproeverij 'une' €20,00

Wijnproeverij met 5 wijnen, duurt ca. 1,5 uur

Wijnproeverij 'deux' €35,00

Wijnproeverij met 5 wijnen en 5 bijpassende amuses, duurt ca. 2 uur

Wijnproeverij 'trois' prijs op aanvraag

Wijnproeverij met 4 gangen menu met streek- en seizoensproducten en bijpassende wijnen, duurt ca. 2,5 uur

Wijnproeverij 'quatre' prijs €3,50 per proefglas

Enkele zaterdagen per jaar organiseren wij tussen 13:30 en 16:30 uur, zonder afspraak, doorlopende rondleidingen en proeverij. Voor data raadpleeg regelmatig deze website.

Reserveer direct